Dette site bruger cookies. Hvis du forsætter på sitet, så accepterer du dette. Hvis du ikke ønsker at acceptere cookies så tryk på følgende link. Accepter ikke cookies

Kostpolitik

Målsætninger:

  • At give et kosttilbud, der altid er ernæringsmæssigt og kulinarisk tilfredsstillende.

  • At der altid bruges råvarer af den bedste kvalitet
    Det betyder at:
    • Der så vidt muligt bruges sæsonvarer
    • Der bruges danske varer, hvor det er muligt
    • Vi stiller krav til vores leverandører

  • At kosten tilpassses den enkelte brugers behov
    Det betyder at:
    • Vi laver diæter efter behov
    • Vi laver individuel kost ved særlige behov
    • Vi tager kulturelle hensyn

  • At der tilbydes kostvejledning
    Det betyder at:
    • Borgere, der er tilknyttet og kendt i ældreområdet tilbydes kostvejledning
    • Kostvejledning tilrettelægges efter den enkeltes behov

  • At alle lovmæssige forskrifter om hygiejne og egenkontrol overholdes
    Det betyder at:
    • Vi har ens kvalitetsstandarder i såvel produktionskøkken som modtagekøkkener
    • Der følges løbende op på fællesmøder mellem køkkenerne
    • I alle køkkener forefindes godkendte egenkontrol-programmer